• Rendszeresen megkaphatja az aktuális pályázatokat!
  • Hasznos szakmai információk utánjárás nélkül.
  • Azonnal értesülhet legfrisebb ajánlatainkról.
Csatlakozzon Ön is és a Fair Play Klubhoz és kövesse folyamatosan adatlapján pontjainak állását illetve a pontokért kapható termékeket!
Többet akar tudni? Kattintson ide!
Szállítási és fizetési feltételek
FőoldalA Fair Play Klub Pontokkal ingyen is vásárolhat!
A Fair Play Klub Pontokkal ingyen is vásárolhat!
Csatlakozzon Ön is és a Fair Play Klubhoz és kövesse folyamatosan adatlapján pontjainak állását illetve a pontokért kapható termékeket!
Mi az a Fair Play Klub?
Cégünk a Fair Play Trade Kft. 2006-ban indította el a Fair Play Klub rendszerét, mely nem várt sikert hozott partnereink körében. Örülünk, hogy számos Intézmény fedezte fel a lehetőséget, hogy egy helyen történő vásárlás esetén számos kedvezményben részesítjük Intézményüket. Ma már büszkén mondhatjuk, hogy a Fair Play Klub közel ezer tagot számlál.
A Klubhoz továbbiakban is minden magyarországi nevelési intézmény csatlakozhat, amely cégünktől vásárol nevelési eszközöket.
A Klubhoz való csatlakozás lehetővé teszi, hogy a vásárlások mértékének megfelelően, az intézmények a pontgyűjtő program keretében ingyenesen juthassanak hozzá bizonyos termékekhez.

Hogyan lehet a Fair Play Klub tagja?
A Klubhoz való csatlakozás feltétele, hogy az adott intézmény vásárlásainak összértéke elérje a bruttó 50.000 Ft-ot valamint feltétele a Jelentkezési Lap kitöltése, aláírás és a következő címre való visszaküldése:
Postai úton:
Fair Play Trade Kft.
1171 Budapest,
Lokátor u. 7.

e-mailen:
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

faxon:
06-1-412-0470

A Fair Play Klub működése, szabályzata:
A Fair Play Klub tagság akkor lép életbe, amikor egy intézmény összes vásárlásainak összege eléri a bruttó 50.000 Ft-ot. A Fair Play Klub által a pontok jóváírása a jelentkezési lap leadásától veszi kezdetét. A Klub működése határozatlan ideig tart, esetleges felfüggesztéséről a Fair Play Trade Kft. írásban tájékoztatja a résztvevő Klub tagokat. A vásárlások összegét számítógépes rendszer követi és tartja nyílván. Az intézmények pontjaik állásáról telefonon felvilágosítást kaphatnak illetve minden évben két alkalommal cégünk tájékoztatja őket. A Jelentkezési Lap kitöltésével, aláírásával és visszaküldésével a jelentkező intézmény elfogadja és betartja a Fair Play Klub szabályzatait.

A pontgyűjtés szabályai:
A vásárló intézmények a kiegyenlített számla alapján a Fair Play Klub az alábbiak szerint írja jóvá a pontjait:

100 Ft = 1 pont


Pontok beváltása ajándékra:

A pontokat továbbra is egész évben lehet gyűjteni és beváltani a programban aktuálisan feltüntetett termékekre, melyeket ingyenesen postázunk. A programban az intézményekbe járó gyermekek szülei is bekapcsolódhatnak, az egyéni vásárlások is hozzáadhatók a kedvezményezett intézmény pontjaihoz.

A Fair Play Klub kedvezményei más akciókkal nem vonhatók össze.

Bővebb információért kérjük hívja kollégáinkat bizalommal: 06-1-412-0470