• Rendszeresen megkaphatja az aktuális pályázatokat!
  • Hasznos szakmai információk utánjárás nélkül.
  • Azonnal értesülhet legfrisebb ajánlatainkról.
Csatlakozzon Ön is és a Fair Play Klubhoz és kövesse folyamatosan adatlapján pontjainak állását illetve a pontokért kapható termékeket!
Többet akar tudni? Kattintson ide!
Szállítási és fizetési feltételek
FőoldalRólunk
Rólunk
Cégünkről

„A szülő a gondoskodásban, a gyermek a közös játékban méri a szeretet"

Cégünk tulajdonosai évtizedek óta foglalkoznak játékkal, nem csupán otthoni környezetben, hanem hivatásszerűen is. A vállalkozás 100% magyar, családi tulajdonban van, mely tény pozitívumai üzleti folyamatain is egyértelműen felismerhetőek.

A Fair Play Trade Kft. nevelési intézményeket ellátó rendszere, minden magyarországi óvodának, bölcsődének, speciális intézménynek teljes áruválasztékot kínál, mellyel teljes körűen kiszolgáljuk igényeiket. Modern vállalatirányítási rendszerünk illetve ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerünk biztosítja a gyors, pontos, rugalmas kiszolgálást. Szakképzett kollégáink a pályázatírástól a tanácsadásig segítik munkájukat.

 A Fair Play Trade Kft. 2003. augusztusában kezdte meg tevékenységét azzal a céllal, hogy a magas minőségű, különleges fa- és fejlesztő játékok mindenki számára elérhetőek legyenek. Az eddig eltelt évek bizonyították, hogy egyre több pedagógus és szülő szeretné gyermekeit megfelelő játékeszközökkel játékosan fejleszteni. Játékkínálatunk a gyermekek korai fejlődési szakaszától az egészen komoly logikai gondolkodást igénylő játékokig terjed és széles skáláját nyújtja a fejlesztő játékoknak.

Amennyiben az Ön intézménye még nem kapta meg idei évi katalógusunkat, kérjük jelezze a 06-1-412-0470-es számon.

Filozófiánk

A játék amellett, hogy alapvető örömszerzési lehetőség a gyermekek számára, a világ megismerésének forrása és a fejlődés alapja is. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a gyermek környezetében, életkorához igazodva változatos, egészséges testi - lelki - értelmi fejlődést serkentő játékokkal találkozzon.
E filozófia alapján alakítottuk ki honlapunkon is megtalálható, minden fejlődési területen értékes segítséget nyújtó játékkínálatot, mely végigkíséri a gyermekeket a babakortól a serdülő korig.