Termékek Menü

Anyák napi nyereményjáték

 

NYERJEN 100.000 Ft-ot ÓVODAI CSOPORTJÁNAK!

Az Ön óvodai csoportjában mit készítenek a gyerekek anyák napjára?

ÖTLETEIT MOST 1x100.000 Ft ÉS 5x20.000 Ft ÉRTÉKŰ FAIR PLAY VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL JUTALMAZZUK!

 

  1.  Fotózza le, mit készítenek a gyerekek anyák napjára.
  2.  Küldje el a képet az info@fairplaytrade.hu címre, vagy a FAIR PLAY TRADE Facebook oldalán üzenetben.
  3.  Likeolja a FAIR PLAY TRADE Facebook oldalát.
  4.  Keresse meg a képet a FAIR PLAY TRADE Facebook oldalán az Anyák napi alkotások albumban és likeolja a képet.
  5.  Ossza meg a képet, mert a legtöbb like szavazatot kapott kép nyer.

 

Beküldési határidő: 2018. május 5.
Eredményhirdetés: 2018. május 18.

 

További részletek:

- A pályázatra olyan alkotással lehet jelentkezni, melyet a pedagógusok a gyerekekkel a csoportban anyák napja alkalmából készítenek el. A pályázatra ezért óvodai vagy bölcsődei csoportok alkotásait várjuk, egyéni pályázatokat sajnos nem tudunk elfogadni.
- Fotózza le az elkészült ajándékot és küldje el részünkre az info@fairplaytrade.hu címre, vagy a Fair Play Trade hivatalos Facebook oldalán üzenetben. A kép mellé írja le az óvoda pontos elérhetőségét, a beküldő pedagógus és csoportja nevét.
- A pályamunkákat május 5-ig várjuk, annak érdekében, hogy utána még legyen elég idő annyi like-ot szerezni, hogy elég legyen a győzelemhez! Eredményhirdetés május 18-án.
- Like-olja Facebook oldalunkat és keresse meg a képet az Anyák napi alkotások albumban, ahová felteszünk minden olyan alkotást, mely megfelel a feltételeknek!
-  A legtöbb like szavazatot kapott kreatív alkotás kapja a 100.000 Ft értékű Fair Play Trade vásárlási utalványt. Az 5 db 20.000 Ft-os Fair Play kreatív csomagot pedig az utánuk következő legtöbb
szavazatot kapott alkotások!
- A képeket a Fair Play Trade hivatalos Facebook oldalán találhatják meg az Anyák napi alkotások albumban. Az eredményhirdetés során kizárólag azokat a like-okat tudjuk elfogadni, melyek erre az oldalra érkeznek!
- A pályázat keretében beküldött alkotások szerzője hozzájárul ahhoz, hogy a pályázati műveket a Fair Play Trade Kft közzétegye internetes, katalógusos vagy egyéb online és offline megjelenéseiben.
A pályázatra való jelentkezéssel a feltételeket a jelentkező tudomásul vette.